Kontakta oss

OM PROFILBYGG I HALLAND ABProfilbygg i Halland AB drivs av Bo Quist och har varit i branschen sedan 1987. Enda sedan dess har vi ägnat oss åt att bygga och renovera hus, lägenheter och butiker. Bland våra kunder finns förutom privatpersoner även företag så som Albrekts Guld, Guldfynd och Team Sportia.


Företaget har även haft en agentur – Sport Court – som är världsledande inom kvalitét när det kommer till idrottsgolv.


Anlitar du oss så garanterar  vi dig raka och snabba besked om kostnader, tider och material. Tillsammans med företagets samlade resurser och erfarenheter kan vi ge dig en heltäckande hjälp för alla typer av projekt. För dig som söker snabb konsultation och hantverksmässig standard på jobben är Profilbygg i Halland den självklara samarbetspartnern.


I vårt team har vi erfarna lokala hantverkare med många år i branschen. I och med våra samarbeten med kända firmor inom alla hantverksområden kan vi ta ditt projekt från planering till färdig produkt.


Vi utför även skadehantering åt försäkringbolag. Välkommen med er förfrågan för en kostnadsfri offert! Låt oss diskutera dina idéer. Din konsultation är gratis och bara ett telefonsamtal bort!   

KONTAKTA OSSBosse Qvist

Tel: 070-58 607 50

Email: info@profilbyggab.se

Copyright  © All Rights Reserved